• es
  • ca

Sílvia Fuster, nova alcaldessa de Barberà del Vallès

Amb el suport dels grups Plataforma Ciutadana per Barberà, Junts Per Barberà i Esquerra Republicana, Sílvia Fuster ha estat investida com a nova Alcaldessa de la ciutat per la legislatura 2015-2019.

Avui dissabte, 13 de juny, s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, l’acte de constitució del nou Consistori barberenc, integrat per 21 regidors i regidores, sorgit democràticament de les eleccions municipals del passat 24 de maig

La sessió s’ha iniciat amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada pels electes de major i menor edat, en aquest cas, Adolfo Gallego i Ramon Cos, membres del Partit Popular i Esquerra Republicana, respectivament.

Després de procedir a la comprovació de credencials, s’ha celebrat l’acte de jurament o promesa del càrrec de regidors i regidores.

Més tard s’ha continuat amb la presentació de les persones candidates a l’alcaldia, on cada grup municipal ha explicat la seva proposta. S’ha realitzat la votació de cada membre del ple barberenc per escollir l’alcalde o l’alcaldessa de Barberà del Vallès, i un cop recomptat tots els vots, s’ha proclamat com a nova Alcaldessa de la ciutat a Sílvia Fuster de la Plataforma Ciutadana per Barberà (PCPB). 

Els vots escrutats han estat els següents: 11 per a Sílvia Fuster (PCPB), 6 per a Ana del Frago (PSC), i  4 vots en blanc.

A continuació, la nova Alcaldessa ha jurat el seu càrrec i ha pres possessió, moment en què ha tingut lloc l’acte simbòlic del lliurament de la vara de comandament de la ciutat.

La batllessa de Barberà del Vallès ha dedicat les seves primeres paraules a agrair “la confiança dipositada en la meva persona per governar aquesta ciutat. Per mi és un gran honor”. El seu discurs ha estat dedicat a la seva filla, família i persones que l’han donat suport, així com a la resta de grups per recolzar-la i poder encapçalar aquest nou projecte i fer “que aquesta ciutat sigui més poble i que pugui participar activament”. 

L’Alcaldessa ha recordat que durant aquests últims dies s’ha “consensuat un projecte molt enriquidor per Barberà del Vallès, amb punts de vista molt similars entre Plataforma Ciutadana per Barberà, Junts per Barberà i Esquerra Republicana de Catalunya, i penso que la ciutat guanyarà amb aquest canvi”.  A més, ha explicat: “Vull ser l’Alcaldessa de tothom, dels que ens han votat i els que no. Aquesta coalició lluitarà pel benestar de totes les ciutadanes i els ciutadans”. “A aquestes tres formacions ens va semblar que seriem capaços d’entendre’ns i poder presentar una alternativa a Barberà que sigui justa, acollidora i participativa. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap