• es
  • ca

PREDICAR SENSE L’EXEMPLE

ballesol

El PSC al ple d’aquest mes de gener va presentar una moció reclamant l’atenció sobre la necessitat de recuperar places residencials per a gent gran i centres de dia en els municipis, al·ludint a la càrrega que els ajuntaments tenen, atès que després la problemàtica social que es genera es viu i pateix en les famílies i per tant en els municipis.

Sembla mentida que aquest partit que ens ha governat durant 32 anys no aconseguís en cap moment que a la nostra ciutat hi hagués una residència pública que tanta falta fa. Ni van saber negociar amb les institucions perquè es construís, ni van tenir mai intenció de fer-la, més aviat van beneficiar a una empresa privada perquè durant 50 anys fes un suculent, saborós, gustós i sobretot ric negoci.

Avui dia, els terrenys on està ubicada la casa de la família Pedragosa, que van ser cedits a l’municipi a compte d’una reconversió urbanística per a la construcció de pisos, acull la famosa residència Ballesol.

Aquesta empresa de residències i centres de dia famosa al nostre país va saber obtenir del nostre Ajuntament, governat llavors pel PSC, un contracte d’arrendament a raó de 500 euros mensuals. ¿Imaginen? Casa familiar i jardí enorme. Una ganga per a l’empresari i una vergonya amb majúscules per al partit que ara intenta posar-se una medalla, perquè en realitat només és “postureo” ja que la llei a la qual fan referència és de caràcter estatal on els municipis no podem canviar.

Plataforma Ciutadana per Barberà, en els seus orígens, va criticar aquesta concessió i fins i tot va arribar als tribunals perquè a INTERCENTRES BARBERÀ S, L. se li va adjudicar l’obra sense un segon concurs públic que exigeix ​​la normativa a l’canviar el projecte original. El que es diu un “cop de dit” i cosa curiosa, ens van dir que com que no teníem encara representació a l’Ajuntament no donava a lloc. No ens van dir en cap cas que no teníem raó. Us adjuntem el recurs i la sentència.

Acord

Recurs

Recurs. Resolució. Conclusió Final.

 

0