• es
  • ca

Manifest

Barberà del Vallés ha experimentat en els darrers anys un gran creixement. L’esforç de les i els barberencs i la seva actitud reivindicativa ha aconseguit posar a la ciutat al mapa i fer de Barberà una bona ciutat a la qual viure-hi.

La Plataforma Ciutadana Per Barberà (PCPB) neix amb la idea de desenvolupar la ciutat, dotar-la d’una qualitat de vida superior com una gran comunitat on sigui clau el respecte, la solidaritat i la tolerància.

Barberà necessita, avui més que mai, gent com tu

Avui,que s’està apostant per una forma de governar la ciutat i de planificar el territori, basant-se en el creixement intensiu i desordenat de la població, abandonant un model progressista d’entendre l’urbanisme basat en el desenvolupament equilibrat i sostenible.

Avui,que Barberà s’està convertint en un objectiu de primer ordre de el sector immobiliari, donant curs a l’especulació en el preu de l’habitatge sense atendre les necessitats de la precarietat laboral i la joventut que no té mitjans per independitzar-se.

Avui,que les majories absolutes, caciquismes i partits polítics externs al municipi decideixen sobre la vida de tots nosaltres.

Avui,que es privatitzen els equipaments i serveis públics.

 

La Plataforma Ciutadana Per Barberà aposta decididament per centrar la política a Barberà de Vallès, sense ordres que vinguin d’altres poblacions o altres governs. Rebutgem una forma de governar basada en declaracions polítiques buides de contingut, en la corrupció, en els llocs posats a dit i en la falta de responsabilitat.

Volem que Barberà avanci cap a un model on les persones siguin les protagonistes principals de la planificació i dels projectes municipals; un model ampli de consens que defineixi a Barberà com una ciutat per viure, educadora, amable i solidària, on es consolidi el desenvolupament econòmic i la creació de riquesa amb criteris d’equilibri social i respecte a l’entorn.

Per seguir avançant en la consolidació d’aquest projecte, necessitem gent com tu: jove, imaginativa, madura, honesta, compromesa, preparada, il·lusionada, voluntària, implicada, solidària, moderna i progressista. Estem segurs que tu estàs entre elles i ells, esperem el teu suport, participació i compromís.

Com a punt de referència per a treballar, et proposem un Programa de Govern Municipal, on el protagonisme de les ciutadanes i ciutadans en la gestió municipal ha de constituir la base que propiciï un canvi radical, tant en les formes, com en els continguts de la política a desenvolupar a l’Ajuntament.