• es
  • ca

V edició del Concurs de Microrelats

3Barberà, amb la presència de la nostra Alcaldessa Silvia Fuster i el nostre regidor d’Educació Juan A. Grimaldo, va celebrar el passat divendres 30 de setembre la V edició del Concurs de Microrelats, un gènere considerat únic al món.
Aquest concurs cada cop és més valorat i reconegut amb participació arreu del món, sent un referent al nostre país.

Ambdós escriptors van llegir els microrelats guanyadors en l’acte de lliurament que es va portar a terme el passat divendres a la Biblioteca Esteve Paluzie.

El lliurament de premis va estar dinamitzat per l’espectacle-literari ‘Pelos’ del col·lectiu d’escriptores ‘Las Microlocas’.

El concurs barberenc, que ja ha iniciat la sisena edició, és referent al nostre país amb la participació d’escriptores i escriptors d’arreu d’Espanya.

 

La Biblioteca Esteve Paluzie va acollir el passat divendres, 30 de setembre, el lliurament de premis del V Concurs de Microrelats de Barberà que organitza La Microbiblioteca.

El Concurs de Microrelats de Barberà, en el qual treballa la biblioteca barberenca des de fa anys,  va reunir a la sala Salvador Allende multitud de persones aficionades al gènere.

L’acte de lliurament va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, el regidor de Cultura, Roger Pérez Álvarez, el regidor d’Educació, Juan Antonio Grimaldo Dueñas, i dels i les guanyadores de les convocatòries mensuals així com els guanyadors absoluts d’enguany: Jordi Bonet-Coll, de La Bisbal d’Empordà, en la categoria de català; i Rafa Heredero García, de la Laguna de Duero (Valladolid), en castellà.

Sílvia Fuster va manifestar la importància d’aquest concurs que “es consolida i que cada any té més participació. És internacional i rep més escrits inèdits. La narrativa curta cada cop compta amb més persones que s’hi dediquen, persones molt creatives que dignifiquen aquest gènere. El concurs de microrelats posa a la nostra ciutat en el panorama literari i ho fa amb un segell inequívoc de qualitat”.

Durant el lliurament de premis, Jordi Bonet i Rafa Heredero van poder llegir els microrelats premiats en directe.

La tarda va estar acompanyada pel recital – espectacle literari ‘Pelos’ a càrrec del col·lectiu d’escriptores Las Microlocas.

Totes les persones assistents van rebre un exemplar de llibre editat amb la recopilació de tots els microrelats presentats en aquesta edició.

Per conèixer més sobre el VI Concurs de Microrelats de La Microbiblioteca, consulta les bases al blog:http://lamicrobiblioteca.blogspot.com.es/. Al mateix blog s’anirà publicat els microrelats guanyadors de cada mes.

0
0
Share via
Copy link
Powered by Social Snap