• es
  • ca

UN PRESSUPOST DE 100.000€ PER ADEQUAR ELS CENTRES ESCOLARS DE LA CIUTAT, DURANT L’ESTIU

Tasques de manteniment als centres educatius de Barberà del Vallès

pati_infantilpAls mesos d’estiu, i aprofitant les vacances escolars, es reformen i condicionen les instal·lacions educatives de la nostra ciutat que tornaran a obrir les seves portes el proper 12 de setembre.

A tots els edificis escolars s’ha realitzat el manteniment en paleteria, pintura, fusteria, instal·lacions elèctriques i fontaneria, calefacció i canvis dels sorrals dels patis de parvularis, i la instal·lació de proteccions per evitar danys en les caigudes dels infants, entre d’altres actuacions. S’han realitzat també treballs de pintura a les zones comunes com vestíbuls i passadissos de Llars d’Infants i Escoles d’Infantil i Primària.

A més d’aquests manteniments generals, als diferents equipaments educatius s’han dut a terme diverses tasques específiques per adequar els espais a les necessitats dels infants i del personal docent.

La Generalitat també ha realitzat diferents actuacions al nou institut de Barberà del Vallès, l’Institut Barberà, situat al recinte de l’Escola Elisa Badia. Aquestes actuacions han estat les obres d’adequació d’aules i lavabos i tasques d’electricitat i pintura, entre d’altres.

Cal dir que l’arranjament i la millora dels centres s’han anat realitzant durant gairebé tot el curs, però són als mesos de juliol i agost, que aprofitant les vacances escolars, es realitzen altres treballs que podrien ocasionar problemes a professorat i alumnat. És durant l’estiu, quan el consistori executa diferents obres de reforma i manteniment per tal d’encetar el curs en les millors condicions.

Per realitzar aquestes tasques als centres educatius de Barberà del Vallès, l’Ajuntament ha destinat un pressupost aproximat de 108.000 euros.

0