• es
  • ca

Sílvia Fuster, liderarà el projecte de ciutat de la PCPB per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2019

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès ha estat elegida per unanimitat, avui en un acte celebrat al seu partit
“Il·lusió i compromís amb Barberà”, aquest és el lema que encapçalarà l’actual alcaldessa de Barberà del Vallès i, candidata pel grup que representa, Plataforma Ciutadana per Barberà (PCPB), per a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el 26 de maig de 2019.
“La PCPB ha marcat la diferència”. En un acte celebrat avui a la seu de la PCPB, la candidata escollida per la Plataforma resumeix com des del seu grup esperen poder comptar amb el suport de la ciutadania “i continuar així
amb polítiques que ens ha caracteritzat per ser un partit diferent”, tot referint-se a l’escenari que han assolit amb més inversió social, millor transparència, més participació “i sobretot molt més apropament de l’Ajuntament cap a la ciutadania”.
Des que van començar el 2015, la PCPB ha anat assolint aquells objectius i reptes amb els quals es van presentar a les passades eleccions. “Al final d’aquesta legislatura haurem assolit gairebé el 90% dels nostres compromisos”. Sempre des d’un vessant municipalista i orientat cap a la millora efectiva i real de les vides de la ciutadania barberenca, molts d’aquests projectes ja estan en marxa, altres  començaran ben aviat i altres seran una realitat a la pròxima legislatura.
Els seus companys i companyes de partit destaquen unànimement d’ella: “el seu clar lideratge que unit al seu tarannà conciliador, la seva personalitat propera i humana, a l’hora, de tractar-se d’una dona de fermes conviccions i valors fa que per tot això sigui, sense cap dubte
per a nosaltres, la millor candidata per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2019″.
“Treballem i continuarem fent-ho en el futur, per aconseguir que Barberà sigui una ciutat més tranquil·la i més moderna, i continuï gaudint d’un desenvolupament econòmic i social adequat”.

0
0

0 Comentaris

Deixa'ns un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Share via
Copy link
Powered by Social Snap