• es
  • ca

PSC i CIU VOTEN EN CONTRA DEL MENJADOR SOCIAL A BARBERÀ DEL VALLÈS

José Miguel Monzón, el Gran Wyoming, va dir una vegada: “El millor és posar-se a parlar primer. Després, amb una mica de sort, les paraules s’endrecen i, amb elles, les idees”.

Això ha estat el que ha fet la Plataforma Ciutadana per Barberà. Després de treballar en la idea, vam presentar una moció sol·licitant la creació d’un menjador social a la nostra ciutat i, després, ja podem aplicar el que va dir el Gran Wyoming:

“El millor és posar-se a parlar primer.”

Vam pensar: Com ho podem fer? I després de dues reunions de la nostra portaveu, la Sílvia Fuster, en primer lloc amb l’Alcaldessa, que no va acabar d’aclarir si el PSC estava o no d’acord, i amb la Regidora de Serveis Socials que va aportar les dades demanades en quant a necessitats i serveis, s’arriba a una darrera reunió amb la resta de portaveus. En tots nosaltres la pregunta era: Com es pot votar en contra d’una moció que pretén ajudar als més necessitats?

La resposta està a la segona part de la frase…

“Després, amb una mica de sort, les paraules s’endrecen i, amb elles, les idees.”

A l’hora d’endreçar les paraules, el PSC va sol·licitar a la nostra portaveu que afegís una frase que reconegués “lo bé que s’està fent la feina a Serveis Socials” i aquí venen “les idees”.  Visca l’autocrítica del grup de govern a la nostra ciutat. Primer la medalla i després en parlem. Naturalment la PCPB es va negar a PAGAR cap peatge i molt menys quan en cap moment, a la moció, es valora negativament la tasca dels Serveis Socials d’aquest consistori.

I arriba el dia del Ple i la suposada esquerra de la nostra ciutat (PSC i ICV-EUiA) no dóna el seu recolzament a la creació del menjador social, que nosaltres sí considerem que fa falta.

Per acabar d’arrodonir la situació, la nostra Alcaldessa, al final de la votació, va encarregar a la Sra. Mercè Cuadrado, regidora de Serveis Socials, la creació d’una comissió política per a l’estudi de la seva viabilitat. Veure per creure!

2
0
Share via
Copy link
Powered by Social Snap