• es
  • ca

PCPB CELEBRA L’ARRIBADA DELS DESFIBRIL·LADORS A BARBERÀ

Barberà disposarà a partir del mes de Març d’una xarxa de DEAs ( Desfibril·lador Extern Automàtic ) per a tota la ciutat. Un total d’onze aparells, repartits entre les instal·lacions esportives i altres zones estratègiques de la ciutat on el pas de vianants és freqüent.

La Plataforma Ciutadana per Barberà portava temps treballant en la idea d’implantar aquests aparells, i tenia una moció per presentar el seu projecte al ple del passat novembre. Des de l’Ajuntament ens van comunicar que disposaven d’un projecte que presentarien el 2014 i que el tenien molt avançat i ens van estendre la mà per poder col·laborar.

La PCPB no va arribar a presentar la moció però vam poder donar algunes idees que l’equip de govern va fer seves i va incorporar al projecte definitiu com que tots els DEAs fossin automàtics o que el personal que havia de realitzar els cursos fos  essencialment personal de les instal·lacions municipals abans que els mateixos regidors.

També, vam fer èmfasi en la necessitat d’instal·lar un altre aparell al mercat Onze de Setembre i, tot que al projecte definitiu que es va explicar a la Torre d’en Gorgs el dia 20 Febrer no ho contempla, la regidoria ja es va mostrar oberta a cobrir també aquesta instal·lació.

Així doncs, agraïr la predisposició del grup de govern a escoltar i incorporar les nostres idees i felicitar-los per la seva feina. És una molt bona noticia per a tots.

4