• es
  • ca

MENJADOR SOCIAL, JA!!

El passat dijous 26 de juny de 2014, la nostra formació política va fer arribar al nostre ajuntament una petició, mitjançant moció, per a l’apertura d’un menjador social, ja que pensem que és del tot necessari en el moment actual.

Tot i que considerem que la nostra corporació municipal, en aquests moments de crisi, ha invertit més que mai en polítiques socials, ja que el moment actual així ho requereix, encara queden accions pendents i hauríem de pensar en totes aquelles persones que cada dia tenen dificultats per poder fer un àpat calent.
Des de la Plataforma, considerem que hem de donar aquest pas i que, en poc temps i amb un cost anual no molt elevat, podria estar en funcionament aquest servei.

Al nostre voltant tenim altres localitats que ja han posat en marxa projectes similars i amb uns molt bons resultats. Com, per exemple, el cas de Montcada i Reixac, on juntament l’Ajuntament (PSC+CIU) amb la Creu Roja han estat capaços de posar-se d’acord, tant per gestionar el capital humà com l’econòmic, per solucionar els problemes sorgits i, així, donar llum verda a un projecte que dóna uns 10.000 àpats anuals a persones socialment desfavorides i en risc d’exclusió social.

En les anteriors eleccions municipals, aquest objectiu ja formava part del nostre programa electoral com a punt prioritari. Ara només ens cal desitjar que abans del proper ple del juliol es puguin arribar als acords pertinents, entre totes i tots plegats, per tal que la nostra ciutat, Barberà del Vallès, disposi d’aquest servei per a tota la població més vulnerable i que realment així ho necessiti. Hi ha res millor en política que un acord d’aquestes característiques? Barberà s’ho mereix!!

Si vols saber més sobre aquesta o qualsevol moció presentada per la PCPB les trobareu a: https://pcpb.cat/mocions/

1