• es
  • ca

L’alcaldessa de Barberà del Vallès Sílvia Fuster Alay, avui a la 5a Nit de l’Empresa

Juan MuñozEls polígons industrials de Barberà del Vallès ja disposen de la Fibra òptica d’última generació FTTHI. El Desplegament l’ha portat a terme l’empresa Orange España, començant pel Centre de Negocis Nodus Barberà, i continuant als polígons Industrials de Can Salvatella-Torre Mateu, Santiga-Provasa, i polígons A i B de la Ronda Santa Maria.

Per explicar aquest desplegament, us fem extensiva la participació a la Nit de l’Empresa de Barberà el proper 18 d’octubre de 18.30h a 20.00h – cal que confirmeu l’àssitència utilitzant el formulari de contacte que trobareu a al dreta de la pantalla –  Comptarem amb la presència de directius d’Orange que ens explicaran amb més detall les característiques i implicacions d’aquest desplegament per a tota la comunitat empresarial de la ciutat.  Durant la nit pendrem un refrigeri i podrem gaudir de l’exposició de productes fabricats per empreses ubicades als polígons industrials de Barberà del Vallès.

Ens veiem al Nodus el proper 18 d’Octubre a les 18.30h!Juan Muñoz

PROGRAMA

18.30h Recepció assistents

18.45h Benvinguda Institucional Sr. Pere Pubill i Linares, Tinent d’Alcalde i Regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

19.00h Salutació per part de la Sra. Núria Beatriu i Sánchez, Directora General d’Indústria. Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

19.15h Una realitat: desplegament de Fibra òptica als Polígons Industrials de Barberà del Vallès Sr. Andrés Oliva García, Director Nacional de Venta Indirecta a Empreses d’Orange Espanya

19.30h Cloenda. Sra. Sílvia Fuster i Alay, Alcaldessa de Barberà del Vallès

19.40h Cocktel-Networking.

Durant la Nit hi haurà l’exposició “Made in Barberà del Vallès”.

Juan Muñoz

3
0
Share via
Copy link
Powered by Social Snap