• es
  • ca

Èxit de l’XI Fira de Comerç i Serveis de Barberà

Durant el cap de setmana centenars de ciutadans i ciutadanes han pogut gaudir de diferents activitats que han ofert els establiments de la ciutat.

Aquest cap de 31setmana s’ha celebrat l’XI Fira de Comerç i Serveis de Barberà del Vallès, que ha comptat amb nombroses activitats organitzades pels establiments participants. Des d’espectaculars balls protagonitzats per joves dels diferents gimnasos i escoles de ball, fins a originals tallers adreçats als infants, passant per la qualitat de les exhibicions esportives. I, com no, el lliurament dels premis a les millors decoracions dels estands participants o el sorteig d’un lot de productes donats per tots els comerços i serveis presents en aquesta edició.

El temps va acompanyar i nombroses persones van passejar per la Fira per conèixer de primera mà l’oferta comercial i de serveis que la ciutat ofereix. Un cop més la ciutadania es va fer seva la plaça de la Vila i va omplir de converses, somriures i trobades el centre la ciutat, per donar vitalitat a la festa, tot prenent alguna cosa als estands de degustació o cercant productes del seu interès per les 30 carpes dels establiments que enguany han fet l’esforç de participar per oferir una mostra dels seus productes.2

El Regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares ha manifestat la seva satisfacció per la celebració d’aquesta edició de la Fira: “Des de la regidoria, en fem una valoració positiva. Creiem que és molt important que el nostre comerç, pugui presentar els seus productes, durant el temps que dura la Fira i així, la ciutadania pot conèixer quina oferta de comerç tenim a la nostra ciutat. I voldria afegir, que el nostre comerç, té un valor afegit que hem de remarcar, i és que són més innovadors, més competitius, en definitiva, més valents que ningú, perquè la nostra ciutat està envoltada de centres comercials.

La Fira de Comerç i Serveis és una activitat de caire biennal que s’organitza conjuntament entre l’Associació de comerciants Barberà Comerç Urbà i l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Després de les oportunes avaluacions, segur que es plantejaran noves fites que facin que la propera edició, que tindrà lloc al 2018, sigui un nou referent per a la dinamització del comerç de proximitat.  4 5

0