• es
  • ca

Des del dissabte ja tenim verge a l’esglesia de la Romànica. Multitud de gent la va acompanyar des del riu Ripoll en processó.

str_0066Aquest passat cap de setmana l’Església de Santa Maria de Barberà del Vallès i laparròquia de Sant Jordi de Sabadell van celebrar un dels actes més assenyalats de la seva història, l’entronització de la imatge de Santa Maria.

Així, dissabte un total de 200 persones es van reunir al mirador del Riu str_0003Ripollde la plaça del Mil·lenari per veure arribar la imatge que portaven els feligresos i feligreses d’ambdues esglésies i els monitors i monitores de l’Esplai l’Esquirol de la nostra ciutat.

Un cop arribada la imatge es va col·locar al seu tabernacle, i a espatlles es va dirigir en processó fins a l’interior de l’església on elMossèn Josep Jordi va beneir la imatge. Tanmateix, tal com marca el ritual es va entonar el cant a Santa Maria.

str_0015La celebració de l’entronització van continuar diumenge, 2 d’octubre, amb diferents actes. Es va realitzar una eucaristia solemne oficiada pel Mossèn, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa, i un dinar popular del qual van gaudir més de 200 persones.

La jornada va finalitzar amb el concert del grup de corda ANTIQVVS Ensemblestr_0012

0