• es
  • ca

Converses del Mercat de Treball amb la Alcaldessa de Barberà del Vallès Silvia Fuster Alay

Un total de 150 persones prenen part aquest dijous en la quarta edició de la jornada Converses del mercat de treball una sessió dirigida a persones que estan a l’atur i a empreses amb l’objectiu de facilitar el procés de recerca de feina. Se celebra Torre d’en Gorgs de Barberà del Vallès. 

L’activitat s’iniciarà amb una reflexió sobre què busquem quan cerquem feina, diferenciant entre què volem i què necessitem. Per això es projectarà el curtmetratge NADA. S.A. La situació en la que es situa al protagonista, justament, per la seva absència,  posa en valor totes les funcions que el treball té (o pot tenir) en la nostra societat. Un cop visionat, s’analitzarà el curtmetratge amb la participació de les persones assistents i s’entrevistarà als codirectors del curt, Caye Casas i Albert Pintó. Aquest curtmetratge ha aconseguit 250 seleccions i 41 premis, a part d’una nominació en els premis Gaudí.

Posteriorment es faran els contactes entre les empreses participants i les persones en recerca de feina o a l’atur. Aquest any hi ha 32 estands d’empreses: dues empreses d’inserció, 25 empreses ordinàries, 3 ETT i dues entitats públiques que són el SOC i el Vapor Llonch de Sabadell. Si el temps ho permet, aquestes trobades es faran al jardí de la Torre d’en Gorgs.

1
0
Share via
Copy link
Powered by Social Snap