• es
  • ca

CIRCUMVAL·LACIÓ, UN CARRER AL MARGE

El carrer Circumval·lació dibuixa el límit de la Barberà asfaltada amb la llera del riu Ripoll. És un carrer amagat per a moltes persones però no per això deixa de ser important, ja que comunica la zona del tanatori amb la zona educativa del Bosc i Can Planas i és força transitat per camions i vehicles.

Lamentablement, l’aspecte i el manteniment d’aquet carrer és deplorable. Està molt brut, ple de plàstics, envasos, restes de menjar i d’altres, que deixen unes imatges molt penoses. Al ser un lloc, on no hi ha gaire trànsit de persones, el fa invisible a la ciutadania, però quan un passa per allà amb cotxe, moto, bicicleta o caminant, s’adona que s’allunya de l’aspecte adequat de qualsevol carrer.

La Plataforma vol denunciar aquest fet i demanar un manteniment més exhaustiu d’aquest carrer i el bosc del marge , tant per evitar ensurts pels cotxes com per aconseguir la millora d’aquest espai natural que és tant a la vora nostra i que rep molta brutícia amb la contaminació que això també suposa.

Apel·lem al civisme de les persones i al millor manteniment d’un espai que també és de Barberà i que està en unes condicions deplorables.

10