• es
  • ca

Barberà per les diversitats sexuals. Eradiquem l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Avui 17 de Maig, Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbial’Ajuntament de Barberà del Vallès vol expressar el seu rebuig a les discriminacions per raó d’orientació sexual o de gènere i donar el seu suport a totes aquelles persones que han patit o pateixen discriminacions per motius d’orientació sexual. És per aquest motiu, que s’ha penjat una pancarta al balcó de l’Ajuntament on es pot llegir:

RESPECTEM LES DIVERSITATS. ERADIQUEM L’HOMOFÒBIA, LA BIFÒBIA I LA TRANSFÒBIA.p1010730

A més, des del consistori s’està treballant de manera coordinada amb altres municipis per tal de formar una xarxa de municipis que treballin pels drets de les persones homosexuals, lesbianes, transexuals i bisexuals. La primera acció conjunta que es portarà a terme és el lliurament de cordons amb l’Arc de Sant Martí. Aquests es repartiran al Club Atletisme Barberà que els podrà fer servir aquest cap de setmana a la seva Pachanga Atlética, en el marc del Dia contra l’Homofòbia. La idea és que els i les esportistes els puguin fer servir sempre que vulguin, al mateix dia o altres dies significatius com el 19 de febrer, Dia contra la LGBT+fòbia en l’Esport, o el 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBIQ.

En aquesta primera acció han participat juntament amb el nostre municipi les poblacions de Cerdanyola, Ripollet, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Sant Quirze del Vallès i Terrassa.p1010728

0