• es
  • ca

BARBERÀ PARTICIPA DE LA EXPERIÈNCIA DE METALLVALLÈS DESDE FA UN ANY

capturaMetallVallès neix com a projecte comú entre els Ajuntaments de Barberà, Sabadell I Castellar del Vallès amb dos objectius fonamentals:

1.- Ajudar a les empreses que directa o indirectament depenen del sector del metall.

2.- Creació de llocs de treball al Vallès Occidental.

MetallVallès es un projecte cofinançat a mes dels Ajuntaments, entre ells el de Barberà, per la Diputació de Barcelona, i que compta amb el suport del Centre Metal·lúrgic i el Centre Tecnològic de Catalunya. Aquest projecte essencialment ha posat en contacte les necessitats dels professionals de les empreses d’aquest sector, amb el mon laboral de la comarca, oferint llocs de treball especialitzats directes o a traves de la formació especifica que les empreses han sol·licitat. Així soldadors, fresador, muntadors, ajustadors, etc. Professions totes elles molt necessàries, han recuperat la seva importància dintre del ram. Aquest projecte tindrà continuïtat, de moment, fins l’agost del 2017. Comptarà amb el suport ames de les entitats e institucions del ram, dels sindicats, de la Educació Secundaria i del Ajuntament de Sant Quirze que ha volgut adherir-se als altres consistoris.

La nostre Alcaldessa Silvia Fuster ha volgut recalcar que “després d’un any de funcionament s’ha generat mes de 200 ofertes de treball i mes de 60 formacions especialitzades i esperem que l’any vinent sigui creixent. No podem deixar de treballar per a que els i les nostres ciutadanes que els necessiten, puguin incorporar-se ho abans possible al mercat laboral. Es un compromís polític i un deure moral”img001

5