• es
  • ca

SÍLVIA FUSTER

Alcaldessa

Vaig néixer el 30 de maig de 1974 a Sabadell. Sempre he viscut a Barberà del Vallès.

Vaig estudiar a Can Serra i, posteriorment, BUP i COU a l’Institut de La Romànica. Després vaig estudiar la carrera de Diplomatura universitària en Infermeria a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, on també vaig fer l’especialitat d’Infermeria quirúrgica.

Quan era infermera en aquest hospital, em vaig decidir a treballar en paral·lel al “CAP” de la nostra ciutat, on vaig exercir 15 anys com a infermera pediàtrica. Aquests anys els vaig combinar fent assistència amb recerca i docència a l’escola d’Infermeria de la Creu Roja a Terrassa.

Sóc una dona amant de la meva professió, sempre desenvolupant una gran feina, intentant garantir la salut dels nens i nenes. Sempre diuen “que també són una mica meus”. En definitiva, m’agrada el treball que faig.

Sóc mare d’una nena de 8 anys d’edat, la Natalia. De pares catalans, també coneguts a la nostra ciutat, des de gairebé 50 anys que van venir a viure a Barberà, tothom que em coneix sap que sempre estic llesta per ajudar als qui ho necessiten. Jo sóc molt activa, col·laboradora i coherent. Una mica autoexigent, però sempre molt clara i concisa. Amiga dels meus amics, m’agrada compartir bons moments amb ells.

Trobo calma passejant pel bosc o acompanyada d’un bon llibre en qualsevol racó de la província de Girona, lloc d’origen de la meva família materna.

D’idees molt clares, jo sé molt bé el que vull. Sempre amb la idea de fer tot el que estigui a les meves mans per convertir Barberà en la ciutat que tots volem.

Copy link
Powered by Social Snap