• es
  • ca

OSCAR HEIS

Regidor

Vaig néixer a Sabadell fa 40 anys. Sempre he viscut a Barberà i és on la meva dona i jo hem volgut formar la nostra família.

És a Barberà on estan els meus pares, la meva germana i la meva neboda, i és on m’agradaria que els meus fills creixessin i visquessin.

Vaig estudiar a Elisa Badia, vaig ser dels primers alumnes de l’Escola de Música Municipal i també dels primers a fer l’ESO a la Romànica.

Sempre he estat simpatitzant de la PCPB, però va ser fa 8 anys quan vaig tenir el meu primer acostament penjant cartells a la nit d’inici de campanya i com apoderat el dia de les eleccions.

Quatre anys després vaig repetir l’experiència, però durant aquesta mateixa campanya, alguna cosa va canviar. Des de llavors, conviuen la meva vida personal i laboral amb la PCPB d’una manera més activa.

Sóc pare d’un nen de 7 anys i un altre nadó en camí. Sóc tècnic electrònic responsable del departament en una empresa que en els últims anys ha crescut un 400%.

Sóc marit, fill, germà, oncle,… Però també sóc barberenc. I no només per viure a Barberà, sinó perquè també intento implicar-me en la seva millora i creixement.

Des del juny de 2017 també sóc patró de la Fundació Barberà Promoció i Barberà Insereix.

El meu desig és treballar de forma encara més activa, per i per a Barberà.