• es
  • ca

GUILLERMO MESA

Em dic Guillermo Mesa Molinero. Vaig néixer el 1990 a Barcelona on vaig viure fins el 2010, any en què em vaig traslladar a Barberà del Vallès amb la meva família. En aquest temps he combinat els meus estudis amb esports i arts escèniques. Després del batxillerat científic, vaig començar a estudiar diferents cursos relacionats amb el disseny gràfic, des de cursos intensius, cursos de llarga duració, universitat i grau superior, que és el que actualment estic cursant. Cada un amb una especialització diferent, però tots relacionats amb una de les meves passions: el disseny gràfic.

La meva segona passió és la màgia. Vaig ingressar a la SEI (sociedad española de ilusionismo) el 2008 ,i des de llavors, he treballat tant en grups com per mi mateix, fent espectacles en diferents nivells.

Políticament, la veritat és que mai m’havia interessat el tema, sempre he fugit de la política, però un bon dia el meu germà em va convidar a la celebració dels 10 anys de la Plataforma, on vaig conèixer aquesta formació de ciutadans de Barberà del Vallès i on unes paraules sinceres i transparents em van captivar.

Em vaig adonar que això no era un partit polític com qualsevol altre… realment dista molt d’un partit polític, aquí tots som gent de Barberà, coneguts de fa anys, alguns de tota la vida, amics que han compartit molt més enllà de la política, amb milers d’experiències i anècdotes compartides, i cadascú amb la seva pròpia feina a part d’aquest món…

Ara formo part d’aquesta família i estic molt agraït i orgullós de ser-hi.

Copy link
Powered by Social Snap