• es
  • ca

EDUARDO MESA

Militant

“Si volem un canvi, hem de començar amb nosaltres mateixos, perquè actuar diferent portarà a resultats diferents.

Vaig néixer l’abril de 1987, al barri d’Horta a Barcelona. Allà, vaig passar la meva infantesa, creixent molt arrelat a la meva família (els meus pares, el meu germà i els meus avis, principalment). L’any 2005, vaig entrar a la UPF per aconseguir amb èxit la Diplomatura en Relacions Laborals. Mentrestant, anava combinant l’àmbit acadèmic amb diverses feines que em van permetre continuar amb els meus estudis.

L’any 2010, em vaig traslladar amb la meva família a Barberà del Vallès, a la vegada que em vaig treure el Màster Superior en Prevenció de Riscos Laborals, en les 3 especialitats per la UPC. El 2012, vaig aconseguir, a més a més, el Màster en Gestió i Desenvolupament de Persones i Equips a les Organitzacions per la UB. Sempre he estat, per tant, lligat als Recursos Humans, amb un gran interès en continuar en aquesta línia professional.

Perseverant de caràcter, optimista innat i amb grans inquietuds per fer de la meva ciutat un lloc encara millor per a viure, em vaig unir a la Plataforma Ciutadana per Barberà amb la il·lusió de ser capaç de col·laborar en aquest projecte.